1. Anasayfa
  2. Haber
Trendlerdeki Yazı

Ne Micra ne i10: Makyajlı Kia Picanto tanıtıldı!

Ne Micra ne i10: Makyajlı Kia Picanto tanıtıldı!
Ne Micra ne i10: Makyajlı Kia Picanto tanıtıldı!
0

Kullanıcıların uygun fiyatlı sıfır otomobil arayışları devam ederken markalar da bu talebe kayıtsız kalmıyor. Kia’nın şehir içinde park derdi olmayan A sınıfı küçük otomobili Picanto yenilenen tasarımıyla tanıtıldı. Peki 2023 Kia Picanto kullanıcılarına neler sunuyor? İşte detaylar…

2023 Makyajlı Kia Picanto tanıtıldı!

Şu an dünya genelinde SUV araçlara yoğun bir ilgi var. Ancak bunun yanında küçük şehir otomobilleri olarak adlandırılan A segment otomobillerde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kia’da müşteri kitlesinin talebine kayıtsız kalmadı ve Picanto’ya yepyeni bir tasarım kazandırdı. Yeni Picanto A segmentine tasarım anlamında yenilik getirmenin peşinde.

2023 makyajli kia picanto tanitildi 2

Şirinliği ile ön plana çıkan ve özellikle kadın kullanıcılar tarafından sevilen Picanto makyaj işleminin ardından agresif bir görünüm kazandı. Aracın büyük far ve ızgara yapısı küçültülerek sportif bir görünüm elde edilmiş. Tampon yapısıysa ızgara ve far tasarımlarına ayak uyduracak şekilde yenilenerek sportif çizgiler kazanmış. Ön tamponun sağ ve sol yanlarına gelen keskin hava menfezleri ve bıçaklar aracı daha dinamik gösteriyor.

Arka taraftaysa baştan aşağıya bir yenilik söz konusu. Daha büyük LED stop lambalarına kavuşan Picanto iki stop lambası arasında LED ile yapılmış bir çizgi ile arka bütünlüğü koruyor. Arka tamponlarında da sportif çizgiler kazanan otomobil GT-line pakete özel olduğunu tahmin ettiğimiz arka difüzör ile tasarımı tamamlamış. Picanto gibi şirin bir otomobilin bu denli keskin bakışlı spor otomobile dönmesi oldukça şaşırtıcı.

İç mekandaysa dışarıda olduğu kadar büyük bir yenilik rüzgarı yok. Önceki model ile hemen hemen aynı iç tasarıma sahip olan makyajlı model 8 inç büyüklüğünde bir multimedya ekranına ve tamamen dijital göstergelere sahip. Bunların yanında tanıtım görsellerinde ön koltuk ısıtmalara da vurgu yapan Kia, giriş segmenti bir otomobil için gerekli olan donanımları fazlasıyla sunmuş gibi.

2023 makyajli kia picanto tanitildi 3

Makyajlı Picanto’nun motor seçenekleri ve fiyatı hakkında tanıtım esnasında ve sonrasında resmi bir açıklama olmadı. Ancak modelin 5 ileri vitesli manuel şanzıman seçeneğini koruyacağını tanıtım fotoğraflarında görebiliyoruz. Picanto ülkemizde şu an 1.0 ve 1.2 litrelik atmosferik motor seçenekleri ile satılıyor.

kiakia picantopicanto

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hep beraber teknoloji haber‘da tartışalım.

https://shiftdelete.net/2023-makyajli-kia-picanto-tanitildi

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir