1. Anasayfa
  2. Bülten
Trendlerdeki Yazı

TD SYNNEX, NVIDIA Yapay Zekâ Grafik Portföyünü Avrupa’da Genişletiyor

TD SYNNEX, NVIDIA Yapay Zekâ Grafik Portföyünü Avrupa’da Genişletiyor
TD SYNNEX, NVIDIA Yapay Zekâ Grafik Portföyünü Avrupa’da Genişletiyor
0

BT ekosistemi küresel distribütör ve çözüm toplayıcısı olan TD SYNNEX, Avrupa’daki portföyüne NVIDIA RTX grafik işlem birimlerini (GPU’lar) ekleyerek NVIDIA AI ürün yelpazesini daha da genişlettiğini duyurdu.

NVIDIA RTX GPU’lar, gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zekâ, simülasyon ve gelişmiş grafikler sunan tam yığın profesyonel görselleştirme teknolojilerini kullanıyor. Bu grafik kartları kiosklar veya video duvarları gibi gömülü cihazlardan geleneksel sunuculara ve iş istasyonlarına kadar zorlu bilgi işlem işlerini hızlandırmak için tasarlandı.

TD SYNNEX Küresel Bilgi İşlem Bileşenleri Avrupa Başkan Yardımcısı Thomas Klein açıklamasında, “NVIDIA ile iş birliğimizin bu şekilde genişlemesi, ürün yelpazemizi zenginleştiriyor ve iş ortaklarımız ile müşterilerine güçlü ve yenilikçi bir dizi profesyonel görselleştirme teknolojisi sunmamızı sağlıyor.” dedi.

NVIDIA Kurumsal Platformlar Kıdemli Direktörü Chris Marriott ise şunları söyledi: “Günümüzün dijital dünyası, mobil ve masaüstü kullanıcıların günlük işlerini güçlendirmek için gelişmiş bilgi işlem yetenekleri gerektiriyor. TD SYNNEX, NVIDIA RTX GPU’ları portföyüne ekleyerek artık masaüstünden veri merkezine kadar müşteriler için eksiksiz kurumsal çözümler sunuyor.”

Bu anlaşma, TD SYNNEX’in NVIDIA Quantum-2 InfiniBand ve NVIDIA Spectrum-X ethernet ağ platformları ile NVIDIA DGX sistemleri ve NVIDIA veri merkezi GPU’ları gibi yüksek performanslı bilgi işlem çözümlerini içeren kapsamlı NVIDIA teknolojilerinden oluşan portföyünü genişletiyor. Ayrıca bu iş birliği, TD SYNNEX’in NVIDIA Omniverse platformu, NVIDIA sanal GPU yazılımı ve üretim sınıfı yapay zekâ uygulamalarının geliştirilmesi ve dağıtımı için NVIDIA AI Enterprise platformunu sunarak yapay zekâ ve makine öğrenimi yeteneklerini geliştirme konusundaki kararlılığının da bir yansıması olarak görülüyor.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hep beraber teknoloji haber‘da tartışalım.

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir